06 36 51 63 98 info@blueavocado.nl

 

.

Website

Ben je niet helemaal tevreden over je website?

  • Je site is verouderd
  • Je website is niet beveiligd
  • Je bent slecht vindbaar voor je klanten
  • Je weet niet of en hoe vaak je site bezocht wordt.

93% van de nederlanders zit dagelijks op het internet. Besef dus goed hoe belangrijk het dus is dat jij te vinden bent op het internet. Een website is het visitekaartje van de onderneming/persoon en kan de bedoelde sfeer en professionaliteit uitstralen. Het is belangrijk dat de website potentiële klanten aantrekt en ervoor zorgt dat ze op de website blijven en niet meteen weg klikken. Het allermooiste resultaat is, dat een bezoeker tot actie overgaat, bijvoorbeeld door een formulier in te vullen, contact op te nemen of iets te bestellen.

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo is ingericht dat meer bezoekers op de website willen blijven en tot actie overgaan. Verder krijg je inzicht in het gedrag van je bezoekers, het is dan zichtbaar welke pagina’s het meest bezocht worden en in welke volgorde dit gebeurt.  Natuurlijk kan advies en tips om je site optimaal te houden niet ontbreken, die krijg je vooraf, maar ook gedurende de hele periode.

WordPress

Wij bouwen onze websites in WordPress vanwege de oneindige en gebruikersvriendelijke mogelijkheden. Daarnaast is WordPress zoekmachine vriendelijk, je scoort hierdoor automatisch hoger in de zoekmachines. Verder blijft WordPress software vernieuwen en gaat mee met de tijd, dit sluit aan bij onze visie.