06 36 51 63 98 info@blueavocado.nl

 

.

Zekerheid door onderhoud

 

WordPress Back-up
Als je geen back-ups van je website laat maken, verlies je al je informatie als er iets met de website gebeurt. Je hebt dan helemaal niets meer, geen klantgegevens, geen teksten, geen opbouw.

Het voordeel van vaak een back-up maken is dat de website bij eventuele problemen in een handomdraai weer is terug te zetten naar een werkende situatie.

WordPress site Performance
Het kan zijn dat je website langzaam wordt als er geen onderhoud wordt gedaan, daar hebben de bezoekers van jouw website veel last van. Onderhoud aan de database en het toepassen van bepaalde plug-ins kunnen de snelheid aanzienlijk verbeteren.

WordPress Plug-ins
Plug-ins zijn een heel belangrijk deel van je website. Met een plug-in kun je bijvoorbeeld een perfecte SEO (search engine optimalisatie) op je website instellen. Hiermee wordt je website gemakkelijker gevonden door potentiƫle klanten. Als deze plug-ins niet onderhouden worden, dan loop je het risico dat ze niet meer up-to-date zijn. Als de plug-ins van jouw website niet up-to-date gehouden worden, is het voor hackers gemakkelijk om binnen te komen in jouw site.

Dus…
Onderhoud zit standaard in de website en webshop pakketten omdat we voor jou de zekerheid willen dat er niets verloren gaat en dat alles optimaal verloopt.

fdgsfrdg