Blue Avocado

Een avocado heeft een harde pit, zacht eromheen en een schil om het allemaal op z’n plek te houden. Of tewel, een ijzersterke beveiliging, een website die een juiste beleving aan de bezoeker geeft en daaromheen een volledig pakket waardoor de website zo effectief mogelijk werkt, zonder dat je er zelf veel werk aan hebt. Blauw omdat het anders is dan de rest, onze klanten willen graag onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrenten.

Er zijn veel ondernemers die onzeker zijn over hun website. Misschien is je site verouderd, niet beveiligd, ben je slecht vindbaar voor je klanten of weet je niet of en hoe vaak je site bezocht wordt. Daarom willen wij hier verandering in brengen door een volledig pakket te verzorgen waarbij echt meegedacht wordt over de effectiviteit van de site bij jouw doelgroep.

Vivianne Borger

Mijn naam is Vivianne Borger. Ik ontwerp websites en webshops en ik ben steeds beter gaan inzien hoe belangrijk een website, gericht op de specifieke doelgroep, eigenlijk is. Mijn streven is om een website of webshop te maken die echt uitstraalt wie je bent, zodat het hele plaatje klopt. Verder geef ik graag advies over hoe men klanten kan krijgen en behouden. Websites en webshops zijn daarbij heel belangrijk omdat er zoveel naar diensten en producten via het internet gezocht wordt. Maar ik wil verder gaan dan alles de websites en webshops, ik wil echt meedenken over alles eromheen zodat de mede ondernemers ook (meer) succesvol worden.

Eerste indruk, onder de indruk!

Vivianne heeft razendsnel een website gemaakt, volkomen naar tevredenheid. Vooraf bespraken we samen de inhoud en de look&feel. Oplevering was soepel en op tijd! Eindresultaat volledig conform mijn wens. 

Roald van der Heide / Citrien