Tijd voor Beveiliging van je WordPress website of webshop!

Let op! Wist je dat er hackers actief zijn die het gemunt hebben op jouw website?
De kans dat je gehackt wordt, spam verspreidt aan je bezoekers en virussen krijgt, is erg groot wanneer je geen beveiliging en onderhoud voor jouw website of webshop hebt. Als je dan ook nog geen back-ups maakt, raak je alles kwijt en kan je opnieuw beginnen!

De kans op hacken, spam en virus is erg groot!
We zijn experts in beveiliging en onderhoud van WordPress websites en webshops, maar zien te vaak sites die niet veilig zijn. Dat is ontzettend zonde, want dan is de kans dat je gehackt wordt en spam verspreidt heel groot. Hier doe je bezoekers te kort mee en het zorgt voor een lagere ranking in Google!

Wij raden dus sterk aan om je website/shop goed te beveiligen, zowel voor jouw veiligheid als die van jouw bezoeker!

Het hacken is gelukkig verleden tijd!

Google had ons geblokkeerd omdat we meerdere hack-aanvallen hebben gehad. Ook hadden we geen back-ups dus alles was weg. Nadat jullie dit probleem hebben opgelost en nu beveiliging en onderhoud uitvoeren zijn we niet meer gehackt! Bezoekers kunnen nu gelukkig met een gerust hart op onze website rondneuzen. 

We hoeven ons geen zorgen meer te maken!

Tijd voor Beveiliging ontzorgt ons al enkele jaren op het gebied van beveiliging en onderhoud. We zijn erg tevreden en we versturen nooit meer spam, hebben geen virussen en worden niet gehackt. Het is ook fijn dat het inzichtelijk is wat er gebeurt en opgelost wordt, daar sta je normaal niet bij stil!

Gratis intake

Bescherm je WordPress site/shop,
voordat het te laat is!

Het belang van beveiliging

Er wordt vaak gedacht dat hackers het vooral voorzien hebben op populaire en drukbezochte websites maar dit is niet het geval. Websites met weinig bezoekers zijn juist vaak het doelwit. Hackers gaan op zoek naar websites beveiligingsgaten, deze websites worden gehackt om zo via de bijbehorende server spam rond te mailen. Hiervoor maakt het niet uit of er veel of weinig verkeer op de website is, maar gaat het om de eenvoud van het binnendringen van de website. Een goede beveiliging van je WordPress-website is dus erg belangrijk.

Hoe beveiligen we jouw WordPress-website/webshop?

 

Installatie beveiligingstools: voor het beveiligen van jouw WordPress website of webshop installeren we diverse beveiligingstools. Daarnaast zorgen we er voor dat jouw website/webshop optimaal beveiligd is tegen
hack-aanvallen.

Dagelijks complete back-up: dagelijks maken we een complete back-up van zowel de database als van
al jouw WordPress-bestanden. Je bent er hierdoor verzekerd dat er nooit een bestand verloren gaat. Geruststellend toch?

Dagelijks monitoren en opschonen: dagelijks monitoren we de status van jouw WordPress-website of webshop op het gebied van veiligheid en bescherming, verwijderen we spamberichten en schonen we je database op.

Wekelijkse update: om te zorgen dat jouw WordPress website of webshop optimaal beveiligd is en lekker snel blijft voeren we wekelijks updates uit van jouw WordPress thema, de WordPress plug-ins en de vertalingen.

Onbeperkt aantal pagina’s: bij ons unieke ‘Tijd voor beveiliging-abonnement’ voor WordPress websites en webshops geldt er geen beperking wat betreft het aantal pagina’s.

100% zekerheidsgarantie: bij ons krijg je, zwart op wit, 100% garantie. Mocht je ondanks ons beveiligingsabonnement onverhoopt toch ‘gehackt; worden dan lossen wij dit technische probleem zo snel mogelijk en zonder bijkomende kosten voor je op.

Rapportage: Wekelijks ontvang je een rapportage met de status van de website en wat we hebben gedaan.

Met ’n goede beveiliging Google te vriend houden

Natuurlijk wil je een WordPress website of webshop die optimaal werkt en veilig is zonder problemen met spam, virussen en het risico van hack-aanvallen. Een goed beveiligde WordPress website of webshop draagt ook bij aan jouw ranking bij de zoekresultaten van Google.

Google is genadeloos. Treft Google te veel spam of virussen op jouw website of webshop aan dan wordt je website/webshop door Google geweerd en zak je meteen enorm in de zoekresultaten. In het uiterste geval geeft Google de bezoekers die op jouw website klikken een officiële waarschuwing dat de website onveilig is. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Het is tijd voor beveiliging!

Voorkomen is beter dan genezen

Beveiligen is één van de laatste dingen waar aan gedacht wordt bij het maken van een website. De meeste mensen denken namelijk: dat overkomt mij niet. Totdat het te laat is! Je wilt natuurlijk niet dat jouw privé-informatie in verkeerde handen terecht komt en dat er misbruik van wordt gemaakt.

Duidelijk zal zijn: Het goed beveiligen van je WordPress website of webshop is belangrijk. Voorkom dat je daar pas echt van overtuigd raakt als het te laat en je bijvoorbeeld bestanden definitief kwijt bent en/of geblokkeerd wordt door Google vanwege de spam die een hacker vanaf jouw server de wereld instuurt.

Met het unieke all-in pakket van Tijd voor Beveiliging, onderdeel van Blue Avocado – WordPress website & webshop, ben je voor slechts € 285,- per jaar of € 25,- per maand verzekerd van een optimale beveiliging van je WordPress website of webshop door een ervaren WordPress-expert.
Je krijgt bovendien 100% garantie op je WordPress-beveiliging!

Vraag een gratis intake aan Neem vrijblijvend contact op