06 36 51 63 98 info@blueavocado.nl

 

.

Houd het veilig!

 

Hackers zijn dol op WordPress websites
Als een WordPress site NIET goed onderhouden wordt, is er een groot risico dat hackers de site gaan gebruiken om reclame te verspreiden voor hun eigen product of dienst of andere doeleinden. Ook kunnen bezoekers van de website spam en/of virussen ontvangen. Vaak gaan antivirusproducenten en zoekmachines de site uit hun zoekresultaten weren als er spam of virussen worden aangetroffen. Dit alles is te voorkomen met de juiste akties en tools.


Voorkom Virussen op website
Je moet er niet aan denken dat bezoekers van jouw website virussen oplopen door het bezoek. Het is namelijk zo maar gebeurd, een bezoeker klikt ergens op en weet niet wat hem overkomt, totdat later duidelijk wordt hoe het zit. Het kan zelfs zover gaan dat Google bij het klikken op jouw site aan de bezoeker een officiƫle waarschuwing aangeeft.


Zadel bezoekers niet met spam op
Als je niet beveiligd bent dan is er een grote kans dat jouw bezoekers spam gaan ontvangen van andere organisaties, dit wil je je bezoekers niet aan doen toch? Daarnaast kan het ook zijn dat er reclame e-mails gestuurd worden naar jouw bezoekers vanuit jouw email adres, dit doet je bedrijf geen goed.

 

Dus…
Beveiliging van je website is heel belangrijk. Sterker nog, het is sinds 1 januari 2016 verplicht! Daarom zit beveiliging bij ons standaard in de website en webshop pakketten. We zorgen ervoor dat je website veilig is, er geen virussen verspreid worden, je geen spam verstuurd en je niet gehackt wordt.

bvnxfgs